Jaarplaatsen

De Utrechtse Heuvelrug en Vakantiepark De Maarnse Berg zijn in alle seizoenen mooi! Misschien wist je al dat het voorjaar en zomer prachtig zijn, maar de herfst en winter hebben hun eigen unieke charme. Ontelbaar veel verschillende kleuren, grote diversitieit aan paddenstoelen, dauw op het gras of bijvoorbeeld winterse kou met een zonnetje. Vanuit je chalet loop je zo het bos in of kijk je naar de reeën die komen drinken in de Bosven. 

Op Vakantiepark De Maarnse Berg zijn er bij de Bosven een aantal jaarplaatsen beschikbaar. De plaatsen zijn ongeveer 150m2 groot en beschikken allemaal over riolering, gas, water en elektra aansluiting. Daarnaast is het mogelijk om te beschikken over een eigen televisie en/of internet aansluiting. Een schuurtje voor je wasmachine of mountainbike? Het kan allemaal... 

Kom gerust eens langs om te kijken naar de mogelijkheden. Op deze jaarplaatsen is (permanente) bewoning niet toegestaan en ook huisdieren zijn - net als op de rest van het park- niet toestaan. 

Langs geweest en enthousiast? Dan ontvangen we graag de foto's van jouw chalet. Heb je nog geen chalet, dan denken we graag met je mee. De Maarnse Berg kan je ondersteunen bij het laten bouwen van een chalet naar jouw wens; gebouwd op Nederlandse bodem waarbij je tussentijds ook nog een keer kan gaan kijken. Maatwerk en persoonlijke aandacht staan centraal.