Bungalows particulieren

Velen gingen u al voor: een eigen bungalow op De Maarnse Berg.

Veel ruimte, rust, natuur én privacy. De bungalows staan uitermate ruim opgesteld in een natuurlijke omgeving. De geschiedenis van De Maarnse Berg zie je terug op het terrein. Steen, hout, groot en klein, maar ook oud en nieuw staan tussen elkaar opgesteld. De afwisseling geeft een bepaalde charme die je maar op weinig parken vindt.

De onverharde paden kronkelen hun weg de heuvel op en weer af. Het wild vindt het heerlijk dat er geen hekken en schuttingen te vinden zijn. De vogels, konijnen, eekhoorns, reeën en vele andere diersoorten bevinden zich dan ook letterlijk tussen de huizen.

De bungalows zijn er in verschillende formaten, samen of met het gezin genieten van de omgeving en elkaar. Met enige regelmaat staan er bungalows van particuliere eigenaren te koop; meer informatie daarover vindt u op de verkooppagina.

Wij hebben nog een beperkt aantal kavels over om een nieuwe bungalow op te bouwen. Dit gaat alleen in nauw overleg en op zeer kleine schaal. Mocht u interesse hebben, dan informeren wij u hier graag over.

Let op: (permanente) bewoning en huisdieren zijn beslist niet toegestaan!  

Bekijk alle bungalows