Wat is er te doen op De Maarnse Berg?

Ontdek het buitenleven op de Maarnse Berg

Vakantie op de Maarnse berg betekent vooral beleving van de natuur die vlak voor uw deur begint. Ook kinderen hoeven zich geen moment te vervelen. Zij mogen naar hartenlust spelen in het bos, klimmen in de spannende klimbomen of met de kabelbaan in de speeltuin aan de slag. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze nieuwe zwemvijver, de outdoor-bowlingbaan, de prachtige (in bosthema!) midgetgolfbaan, jeu-de-boulesbaan, speeltuin, voetbalveld, tafeltennistafel en vele activiteiten die we organiseren. Kijk bij animatieprogramma wat er allemaal te doen is!

 

 

Bosven

Bosven

Een klein paradijs op de Utrechtse Heuvelrug, vergeet je zwemkleding niet en geniet mee! Verscholen in een groen paradijs is er een parel te vinden; een natuurlijke zwemvijver voor nog meer vakantieplezier. 

Meer informatie
Restaurant

Restaurant

Koffie (met gebak), lunch, borrel of diner, alles is mogelijk. Onze menukaart is toegankelijk en verrassend betaalbaar.

Meer informatie
Jeu de Boules

Jeu de Boules

Iets wat natuurlijk niet mag ontbreken is een Jeu de Boulesbaan! Iedereen kan het doen en het blijft een leuk spel om met anderen te spelen. Wie doet er mee?

Meer informatie
Midgetgolf

Midgetgolf

Met trots presenteren wij wij onze midgetgolfbaan. Passende in de natuurlijke uitstraling van ons park helemaal in bosstijl. Alle hindernissen zijn van hout gemaakt en hebben betrekking op de natuur. 

Meer informatie
Speeltuin

Speeltuin

Er is een speeltuin aanwezig op ons vakantiecentrum. En daar worden al heel snel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes gemaakt!

Meer informatie
Animatieprogramma

Animatieprogramma

Op De Maarnse Berg hebben we geen spetterend en uitgebreid animatieprogramma, omdat we vinden dat dit niet bij ons past. Wel proberen we in de schoolvakanties regelmatig leuke activiteiten aan te bieden, maar dan activiteiten die bij het park passen. Kleinschalig, regelmatig natuurgericht en vooral gericht op basisschoolleeftijden. 

 

Meer informatie