Wat is er te doen op De Maarnse Berg?

Ontdek het buitenleven op de Maarnse Berg

Vakantie op de Maarnse berg betekent vooral beleving van de natuur die vlak voor uw deur begint. Ook kinderen hoeven zich geen moment te vervelen. Zij mogen naar hartenlust spelen in het bos, klimmen in de spannende klimbomen of met de kabelbaan in de speeltuin aan de slag. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze nieuwe zwemvijver, de outdoor-bowlingbaan, de prachtige (in bosthema!) midgetgolfbaan, jeu-de-boulesbaan, speeltuin, voetbalveld, tafeltennistafel en vele activiteiten die we organiseren. Kijk bij animatieprogramma wat er allemaal te doen is!

 

 

Midgetgolf

Midgetgolf

Midgetgolfen in het bos

Met trots presenteren wij wij onze nieuwe midgetgolfbaan. Passende in de natuurlijke uitstraling van ons park helemaal in bosstijl. Alle hindernissen zijn van houte gemaakt en hebben betrekking op de natuur. In de 12 holes ontdekt u egeltjes, bambi of zelfs een adelaar. Zo maakt u aan de rand van het bos en vlak bij ons restaurant plezier met jong en oud. De materialen zijn af te halen op de receptie of in Eet & Café Onder de Pannen.

Ookt als u niet verblijft op ons park, nodigen wij u graag uit voor een rondje midgetgolf. In combinatie met de horeca en prachtige omgeving een leuke tip voor een feestje of familiedag. Informeert u bij ons gerust naar de verschillende mogelijkheden.

Eet & Café Onder de Pannen 0343-441297    /    De Maarnse Berg, tel. 0343-441284

Meer informatie
Speeltuin

Speeltuin

Er is een speeltuin aanwezig op ons vakantiecentrum. En daar worden al heel snel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes gemaakt!

Meer informatie
Animatieprogramma

Animatieprogramma

In de zomervakantie staat ons animatieteam klaar met een spetterend animatieprogramma voor jong en oud.

Wat is er allemaal te doen?

 

Meer informatie
Restaurant

Restaurant

Koffie (met gebak), lunch, borrel of diner, alles is mogelijk. Onze menukaart is toegankelijk en verrassend betaalbaar.

Meer informatie
Jeu de Boules

Jeu de Boules

Iets wat natuurlijk niet mag ontbreken is een Jeu de Boulesbaan! Iedereen kan het doen en het blijft een leuk spel om met anderen te spelen. Wie doet er mee?

Meer informatie