Restaurant

I.V.M. INTERNETSTORING IS ER BIJ RESTAURANT ONDER DE PANNEN ALLEEN TELEFONISCH TE RESERVEREN VIA 0343-441297. ONZE EXCUSES VOOR HET ONGEMAK.

Het hele jaar culinair genieten

Een kopje koffie met gebak op  het terras, een frisse salade als lunch of uitgebreid dineren na een prachtige wandeling? Kom lekker binnen in ons Eet & Café Onder de Pannen. Naast bekende gerechten serveren wij ook steeds wisselende seizoens- en feestelijke gerechten, waar we u uiteraard graag meer over vertellen. Ook kunt u (na reservering) bij ons terecht voor een uitgebreide high tea en hebben wij aan de kleintjes gedacht met een speciale kinderhoek en speciaal kindermenu. Op het aangrijzende plein bevindt zich onze outdoor-bowling baan en speeltoestel; de kinderen kunnen heerlijk spelen terwijl u geniet van een onstpannen moment.

Onze medewerkers hebben gastvrijheid hoog in het vaandel staan en zullen er alles aan doen om uw verblijf zeer aangenaam te maken.

Feesten en partijen

Eet & Café Onder de Pannen is bij uitstek geschikt, mede door haar prachtige ligging, voor familiedagen, huwelijken, zakelijke diners of jubilea. Wij zijn het gehele jaar geopend van woensdag tot en met zondag. Doordeweeks zijn we vanaf 11.00 aanwezig, in het weekend openen we de deuren om 10.00 uur.

Kijk voor meer informatie op ons speciale website: Eet & Cafe Onder de Pannen

Vragen of even persoonlijk contact? Tel. 0343-441297 of info@eetcafeonderdepannen.nl

Faciliteiten overzicht